O nama
Zlatarski obrt "ĐONLIĆ" utemeljen je 1990 godine u Splitu. Ovim putem Vam sa zadovoljstvom predstavljamo jedan dio iz našeg velikog asortimana raznovrsnog, modernog i klasičnoga vrhunskog nakita, izrađenoga od zlata, u kombinaciji sa dragim, poludragim kamenjem, biserima i koraljima.
Kroz protekle godine rada, svojom ponudom, kvalitetom i cijenom, zhvaljujući pažljivo biranim dobavljačima iz zemlje i inozemstva, kao i višegodišnjem vlastitom iskustvu u izradi nakita, stekli smo zapažen ugled kod naših klijenata, koji se zahvaljujući njihovom zadovoljstvu redovito vraćaju.
Također pružamo usluge popravka zlatnog nakita te otkupa i zamijene starog zlata po iznimno prihvatljivim cijenama. Naše iskustvo i dugovječnost u poslovanju zlatnim nakitom garancija su naše kvalitete. Također izrađujemo nakit po naružbi te da smo u mogućnosti na taj način izaći u susret svim vašim željama. Posjetite nas bez obaveze i uvjerite se u našu bogatu ponudu i povoljne cijene.
 
Vjencani prsteni, vere
U našoj zlatarni posebnu pažnju posvećujemo izradi vjenčanog i zaručničkoga prstenja.
Prema vašoj želji možemo ih napraviti u svim kombinacijama boja zlata, različitih širina kao i ugraditi u njih cirkone ili briljante.
Također, izrađujemo ih i prema vašoj ideji ili donesenoj fotografiji.

© 2009-2019 Zlatarna "Đonlić" | Web design by VinisWEB